4D Ceramics - revolúcia vo veľkoformátovej keramike

16. 06. 2023

STAVTE NA ÚPLNÚ NOVINKU VEĽKOFORMÁTOVEJ KERAMIKY DO VAŠEJ REALIZÁCIE.


Nový pohľad na výrobu veľkoformátovej keramiky sa výrazne zameriava na dizajn a technologický pokrok, čím dosahuje dokonalú rovnováhu medzi estetikou, dizajnom, emóciami a technickými parametrami keramiky (kameninového porcelánu). 

gallery-1


Tak ako v prírode, aj 4D keramické povrchy sa rodia vrstvením a stávajú sa granitovými. Pevná ako skala, zložená z prírodných minerálov, celá jej história a prvky, ktoré vytvárajú život - voda, oheň a zem - sú obsiahnuté v 12 a 20 mm hrubej doske. 


Otvoril sa nový štvrtý rozmer (4D), kde sa tri "priestorové" rozmery spájajú so štvrtým rozmerom, t. j. udržateľnou technológiou, čím vzniká živý materiál, ktorý stelesňuje základné hodnoty. To všetko dopĺňa väčší formát (160x320 cm) a nový hmatový povrch.

  • vysoká odolnosť
  • zloženie s prírodných materiálov
  • ekologický proces výroby

Celoprierezová technológia bola zdokonalená do takej miery, že vznikol technologicky sofistikovaný povrch, ktorý nemá na trhu konkurenciu.


Z vizuálneho hľadiska je výsledkom keramický povrch, ktorý vyzerá na celom povrchu aj v jeho hrúbke úplne rovnako. Dosahuje sa to obnovením prirodzeného žilkovania, farebných odtieňov, geometrických vzorov alebo vzorov, čím sa úplne stiera hranica medzi povrchom a jeho okrajom.


S novou veľkoformátovou keramikou SapienStone oblečieme vašu realizáciu do širokej škály farieb s pozoruhodným rozdielom v porovnaní s inými materiálmi. 


Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

 

 

 

vrátiť sa na zoznam noviniek