AKO ČISTIŤ PORCELÁNOVÚ KAMENINOVÚ KUCHYNSKÚ DOSKU V PÁR KROKOCH?

Zamýšľali ste sa nad prípravkami alebo najefektívnejšou metódou, ktorú by ste mohli použiť, aby ste nepoškvrnili krásu kuchynskej dosky? Nevhodnou starostlivosťou totiž môžete výrazne znížiť účinnosť a estetickú stránku pracovnej dosky. Poďme si preto povedať pár tipov a rád, ktoré vám zaručene uľahčia život.

Okrem škvŕn a zanesenej nečistoty často panuje neistota, ako sa vysporiadať so škrabancami, povrchovými stopami alebo zmenami farby či zmeny odtieňa  kuchynskej dosky po nesprávnom čistení.Aj vzhľadom na to, že každý materiál kuchynskej dosky má iné vlastnosti, ešte viac otázok vzniká, keď ide o inovatívne dizajnové povrchy kuchýň, ako je porcelánová kamenina.Aj vzhľadom na to, že každý materiál kuchynskej dosky má iné vlastnosti, ešte viac otázok vzniká, keď ide o inovatívne dizajnové povrchy kuchýň, ako je porcelánová kamenina.

 

Čo môžete urobiť, keď je špina trvalá alebo škvrny spôsobuje pevne prichytené jedlo?

 

Všetko závisí od typu škvrny, keďže existujú silne impregnujúce tekuté či pevné potraviny, ktoré by mohli ohroziť vzhľad povrchu.Najnovšia generácia porcelánových kameninových dosiek akou jeSapienStone je chemicky inertná a odolná voči vonkajším vplyvom, a preto si nevyžaduje špeciálne čistiace úpravy, a to ani v tých najextremnejších prípadoch.

 

Odstraňovanie škvŕn z porcelánových kameninových kuchynských dosiek je časovo rýchle a prakticky jednoduché. Na vyčistenie povrchu vám stačí papierová handrička alebo neabrazívna špongia, s ktorou môžete použiť bežné čistiace prostriedky, ako napríklad krémové čistiace prostriedky na rôzne povrchy, čistiace prostriedky na sklo, prírodné dezinfekčné a čistiace prostriedky, ako je napríklad ocot odmasťovacie prípravky.

V prípade záujmu a viac informácií nás neváhajtekontaktovať

vrátiť sa na zoznam noviniek