Neviditeľné varenie

23. 11. 2022

Predstavujeme prvú pracovnú dosku so 100% neviditeľnou integrovanou indukciou.

Indukčné varné dosky sú najvýkonnejším a najefektívnejším pomocníkom pri varení.
Naše prababičky sa učili variť na dreve, uhlí a kokse. Prakticky nebolo možné nijako regulovať teplotu platne, ktorá ohrievala hrniec.

A dnes? Nový neviditeľný indukčný systém varenia, viditeľný iba v prípade potreby.

VARENIE Surface Prime ponúka najlepšiu kvalitu spolu s pokročilým dizajnom, ktorý sa perfektne hodí do každého priestoru.

Je tam, ale nemôžete to vidieť! To, čo vyzerá ako jednoduchá pracovná doska, v skutočnosti ukrýva integrovaný indukčný varný systém. Dokonalá zmes designu a technológie. Cooking Surface Prime spája estetiku veľkých keramických dosiek s inovatívnou technológiou, ktorá robí tradičné spôsoby varenia zastaranými.

Indukčný systém integrovaný do pracovnej dosky prenáša teplo priamo do riadu bez zahrievania povrchu, čo znamená, že varí rýchlejšie ako na plynovom sporáku a zároveň šetrí energiu.

Indukčné varné dosky zodpovedajú súčasným nárokom na ekológiu, úsporu energií aj bezpečnosť. Nechýba intuitívne ovládanie, ovládanie cez aplikáciu a prispôsobené nádob.

Keď sa nepracuje na varení, je možné kuchynskú dosku použiť na iné účely.

Vykonajte revolúciu vo svojej kuchyni vytvorením jedinečného a avantgardného prostredia, kde môžete využiť každý centimeter a premeniť svoju kuchyňu na všestranný a multifunkčný priestor, ktorý vašu kreativitu pri varení posunie ešte ďalej.

vrátiť sa na zoznam noviniek