Neolith Classtone kolekcia - inšpirovaná prírodou Severnej Ameriky.

Kolekcia New Classtone pozostáva z ôsmich modelov, ktoré rozširujú paletu najpredávanejšej kolekcie Neolith. Vzory čerpajú inšpiráciu z výrazných prírodných scenérií z celej Severnej Ameriky, čím umožňujú dizajnérom integrovať špecifické vizuálne kvality exteriéru do interiérových realizácií. Tieto nové modely sú dôkazom jedinečnej schopnosti prispôsobovať sa zmenám na trhu a vytvárať kolekcie špecifické pre daný región.

Viac o keramike


Pocíťte silu a svetlo prírodného kameňa… 

Od jemnej bielej až po najhlbšiu čiernu. Môžete si vybrať presne taký odtieň, aký chcete, aby odolnosť a krása prírodného kameňa vyvolávali. 


Dokonalá hygiena a technológia vo Vašom interiéri… 

Dôležitým faktom je, že každý vzor z kolekcie New Classtone spĺňa najvyšší hygienický štandard, ktorý sa jednoducho čistí. Celá kolekcia je podporená revolučnou technológiou NeolEAT. Technológia NeolEAT zabraňuje množeniu širokého spektra škodlivých baktérií vrátane listerie a salmonely. Nachádza sa v každom z ôsmich modelov a je základným prevenciou šírenia potravinových baktérií v najnáročnejších obytných a komerčných prostrediach.

V kolekcií nájdete vzory ako sú:

Alexandra 

Vzor je pomenovaný na počesť jedného z najhistorickejších a najveľkolepejších miest staroveku, Alexandrie. Veľkolepé bohatstvo, kráľovský charakter a elegancia odrážajú pocity, ktoré vám pri pohľade na tento model napadnú ako prvé.

 

 Arabesque 

Výrazné farby tohto modelu, inšpirované rytmickými a geometrickými, opakujúcimi sa vzormi arabského umenia, sú krásnym dekorom každého priestoru. Tmavé žily vzoru kontrastujú so svetlým pozadím, vďaka čomu je Arabesque jedným z najvýraznejších vzorov kolekcie. 

 

San Simone

Vzor je inšpirovaný svetoznámym mramorom San Simone ťaženým v Brazílii. Vyznačuje sa teplými klasickými tónmi s hlbokými a rôznorodými žilkami, ktoré mu dodávajú textúru, farbu a jedinečnosť. 


White Haven

Tento vzor prináša nádych exotiky. Jeho žily sú divoké a nepredvídateľné. Vzor Whitehaven rozžiari akýkoľvek interiér a upúta pozornosť. 


Calista

Vzoru Calista bola predloha klasického talianskeho mramoru Serpeggiante, ktorý sa pôvodne nachádzal v lomoch v blízkosti prístavu Trani v južnom Taliansku. Vzor Calista, ktorý v gréčtine znamená "najkrajší", sa vyznačuje jemne plynulými žilkami na jemnom pozadí, ktoré dodávajú pocit elegantnosti a pokoja. Jednoduchá krása Calisty si získa pozornosť aj napriek svojej jemnosti. Elegantný vzor je vhodný do každého interiéru,ktorý má vyvolať pocit pokoja.

 

Calacatta Royale

Vzor je inšpirovaný klasickým talianskym mramorom, si zachováva všetky výhody a krásu svojho predchodcu. Obsahuje sivé žilkovanie na svetlom pozadí, ktoré dodá pocit luxusu každému interiéru. Vyjadruje dobrodružstvo a eleganciu a je rovnako krásny na pohľad, ako aj praktický.


Niagara

Vzor je inšpirovaný trendom používania mramoru v luxusnom sektore. Podobne ako mohutná rieka Niagara je temná, silná a romantická. Má čierny základ a na povrchu sa lesknúce žilky bielej farby, ktoré evokujú obrazy mohutnej pohybujúcej sa vody.


Colorado Dunes

Vzor v béžových a zemitých tónoch je pomenovaný podľa najväčších piesočných dún v Colorade v Severnej Amerike. Colorado Dunes je spojením odolnosti skalistých hôr a jemnej príťažlivosti veľkých piesočných dún. 

Inšpirujte sa novými vzormi z kolekcie New Classtone, ktoré povznesú Vášu realizáciu na novú úroveň.

V prípade záujmu a viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

 

vrátiť sa na zoznam noviniek