Strategické partnerstvo s ELITE BATH + KICTHEN

Aby boli predstavy klientov a ich realizácie v dokonalom súlade je potrebné prehodnotiť a vyberať stabilných a kvalitných partnerov pre spoluprácu. Preto sme sa rozhodli spolupracovať spolu so spoločnosťou ELITE BATH + KITCHEN a nadviazali dlhodobú spoluprácu. Spoločnosť pôsobí v segmente prémiových kúpeľňových a kuchynských riešení a patrí medzi top špecialistov. Strategické partnerstvo s nami uzavrela ako s významným aktérom na poli spracovania veľkoformátových keramických dosiek, umelého či prírodného kameňa a skla. 

Napísali o nás:

"Partnerom je firma POLYSTON, ktorá je na poli spracovania veľkoformátových dosiek lídrom na trhu. POLYSTON pôsobí na trhu cez dvadsať rokov a mnohoročné skúsenosti, moderné technológie, kontinuálny vývoj a výnimočné prevedenia detailov stoja za úspechom tejto firmy. Práve preto sme si za kľúčového partnera pre výrobu jedinečných produktov z veľkoformátovej keramiky SAPIENSTONE vybrali práve POLYSTON.

Vďaka technologicky vyspelej a funkčnej prevádzke so strojným vybavením na špičkovej úrovni dokáže pripraviť obklady na mieru pre interiér aj exteriér, fasády privátnych domov alebo komerčných objektov, kuchynské dosky, schodiská alebo obklady bazénov.

Prostredníctvom širokej škály prémiových materiálov realizuje okrem privátnych interiérov aj reprezentatívne priestory pre banky, hotely, welleness i reštaurácie.

Z materiálov s vysokým hygienickým štandardom vyrábajú aj zariadenia do gastro prevádzok, laboratórií a ambulancií. Precíznej práci predchádzajú dôkladné prípravy, profesionálne zameranie, vypracovanie technických výkresov a samozrejme realizácia. Výsledkom sú sny premenené v dokonalé realizácie."

Ak aj vy hľadáte stabilných partnerov v oblasti spracovania veľkoformátových keramických dosiek, umelého či prírodného kameňa a skla, neváhajte nás osloviť. Prostredníctvom spolupráce posunieme predstavy klientov spoločne na vyššiu úroveň.

vrátiť sa na zoznam noviniek