Všetko čo potrebujete vedieť o Neolith Skyline facade systéme

Aj vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam sú materiály od Neolith® zárukou kvality. Zaručujú odolnosť voči meniacim sa poveternostným podmienkam, či odolnosť voči vyblednutiu vplyvom UV žiarenia. Materiály od Neolith sa prispôsobia viacerým účelom a je ich možné aplikovať na interiérové a exteriérové obytné obklady, nábytok, obklady bazénov, kuchynské dosky a iné.

Fasádny rad NEOLITH® SKYLINE predstavuje efektívnejšie riešenia aj pre náročnejšie architektonické projekty. 

Všetko čo potrebujete vedieť o Neolith facade systéme

Pokiaľ ide o NEOLITH®  je to stavebný materiál vysokej kvality so širokou škálou inštalácií, aplikácií, ako sú riešenia oplášťovania pre odvetrané fasády. Má len tie najlepšie fyzikálne a mechanické vlastnosti, aby splnil aj tie najviac náročné požiadavky odvetrávaných fasád. Poskytuje mimoriadnu pridanú hodnotu architektonického riešenia.

Prečo zvoliť odvetrávacie fasády od Neolith

Jednou z hlavných výhod fasádneho systému Neolith Skyline je jeho trvanlivosť. Spekaný kamenný materiál je vysoko odolný voči opotrebovaniu, ako aj voči extrémnym teplotám a poveternostným vplyvom. Vďaka tomu je ideálnou voľbou na použitie v drsných prostrediach, ako sú pobrežné oblasti alebo oblasti s vysokou mierou znečistenia.

Priepustnosť

Pohybujúci sa vzduch šíri vodnú paru zvnútra von a zriaďuje „dýchanie” fasády. Zabraňuje kondenzácii vytvárajúcej sa za panelmi.

Tepelná izolácia

Externá štruktúra eliminuje tepelné mosty a tým znižuje kolísanie teplôt vnútri budovy, čo vedie k úspore energii v niektorých prípadoch , a to až o 40%.

Slnečná ochrana

Vo vnútri budovy je poskytovaný tepelný komfort tým, že sa v lete neprehrieva, a tiež chráni budovu pred priamym žiarením a ostatnými prvkami.

Zvuková izolácia

Daná tým, že odvetrávaný fasádny systém sa skladá z rôznych vrstiev, dochádza k zvýšenej absorpcií zvuku pochádzajúceho z rôznych zdrojov.

Vodotesnosť

Komínový efekt poskytnutý vzduchovými komorami udeľuje navyše ochranu v dôsledku tlaku vzduchu, zabraňuje infiltrácii vody a chráni štruktúru budovy.

 

Fasádny systém Neolith Skyline sa tiež ľahko inštaluje a udržiava. Panely sú ľahké a ľahko sa s nimi manipuluje, čo uľahčuje ich inštaláciu tímom skúsených odborníkov. Po inštalácii si panely vyžadujú minimálnu údržbu a dajú sa ľahko čistiť jednoduchým roztokom vody a mydla.

Fasádny systém je tiež veľmi dobre prispôsobiteľný. Panely sa dodávajú v rôznych farbách, textúrach a povrchových úpravách, čo umožňuje architektom a dizajnérom vytvárať jedinečné a vizuálne pôsobivé návrhy. Vďaka tejto flexibilite je ideálnou voľbou pre širokú škálu architektonických projektov, od komerčných budov až po obytné domy.

Ďalšou výhodou fasádneho systému Neolith Skyline je jeho ekologická udržateľnosť. Spekaný kamenný materiál sa vyrába z prírodných surovín a je úplne recyklovateľný. Okrem toho je výrobný proces panelov energeticky efektívny, čo znamená, že má nižší vplyv na životné prostredie ako iné stavebné materiály.

Na záver možno konštatovať, že fasádny systém Neolith Skyline je univerzálne, odolné a udržateľné architektonické riešenie, ktoré spája estetický vzhľad prírodného kameňa s odolnosťou a nenáročnou údržbou spekaného kameňa. Je vhodný pre širokú škálu architektonických projektov, od komerčných budov až po obytné domy, a možno ho ľahko prispôsobiť individuálnym požiadavkám projektu.

V prípade záujmu o realizáciu fasádneho systému nás neváhajte KONTAKTOVAŤ

 

 

 

 

 

 

vrátiť sa na zoznam noviniek