Budúcnosť je sklo

23. 11. 2022

Ako iste viete, sklo je nadčasový, vysoko cenený materiál pre kreatívnych ľudí a predstavivosť je jediným limitom použitia potlačeného skla. 

Sklenené fasády sú v stavebníctve využívané s obľubou, pretože sklo je recyklovateľný materiál, šetrný k životnému prostrediu. Zaisťuje maximálnu odolnosť, nadštandardnú životnosť a vyžaduje minimálnu údržbu. Vzhľad sklenenej fasády je obrovskou súčasťou jej príťažlivosti.

Vytvorte a prezentujte svoj vlastný dizajnový projekt s použitím prelomovej technológie KERGLASS™ - digitálnej tlače keramickými farbami na veľkoformáty skla v základnom rozmere 1.6 x 3.2 m s hrúbkou až 4-19 mm.
Ostré línie v detailoch, široká škála odtieňov, jemné farebné prechody, fotorealistická kvalita, to všetko sú atribúty, pre ktoré by ste si práve pri realizácii vašich projektov mali vybrať kalené sklo KERGLASS™ BY POLYSTON.
Veľké sklenené plochy sú trendom modernej architektúry a stali sa symbolom budúcnosti, pokroku a rozvoja.

V kombinácii s keramickou potlačou sa fasády stávajú takmer umeleckým dielom. Len si predstavte tie možnosti!
Tlač na sklo keramickou farbou odoláva UV žiareniu, poveternostným vplyvom aj mechanickému poškodeniu.
Voľbou správneho skla môžu architekti využiť tie najlepšie vlastnosti v kombinácii s atraktívnym vzhľadom. Inšpirujte sa výberom zo vzorkovníka na www.polyston.sk alebo si vyberte vlastný motív povrchu skla, čo u iných materiálov nie je možné.

Jedinečná, sofistikovaná a kreatívna fasáda pre trendový výsledok.

vrátiť sa na zoznam noviniek