Jeden materiál, niekoľko možností aplikácie. Polyston Solid Surface

Frézované dekoračné panely sú jedinečným a výrazným doplnkom do každého moderného interiéru. Či už ako estetické spestrenie, ktoré zanechá dojem, alebo pre svoje praktické dôvody, kedy prekryje nežiadúce prvky v priestore. Ako spoločnosť, ktorá je priamym výrobcom tohto jedinečného materiálu, sme rozhodli posunúť jeho dizajnové vlastnosti na vyššiu úroveň. Na trh prinášame novinku frézovaný Polyston Solid Surface, ktorý dodá moderným interiérom nadštandardný štýl a poteší oko náročného klienta. Podľa zvoleného dizajnu frézovania na mieru môžete viac zasiahnúť do rôznych štýlov a popustiť tak svoju uzdu fantázie vo svojej realizácií. 


Kuchynské a kúpeľňové dvierka

Frézovaný Polyston Solid Surface aplikovaný na kuchynské dvierka je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie výrazného dizajnu a praktickosti vo svojej kuchyni. Materiál taktiež poskytuje vysokú pevnosť a odolnosť voči poškriabaniu a nárazom. Jeho hladký povrch je ľahko udržiavateľný a odolný voči škvrnám a vlhkosti, čo je v kuchyni veľmi dôležité. Okrem estetického hľadiska má frézovaný Polyston Solid Surface aj praktické výhody pre kuchynské dvierka. Je ľahký, čo uľahčuje ich otváranie a zatváranie, a zároveň je dostatočne pevný, aby odolal bežnému používaniu. Frézovaný Polyston Solid Surface je tiež odolný voči teplotným vplyvom, čo je veľmi dôležité vo výhrevnom prostredí kuchyne. Nevznikajú na ňom trhliny ani deformácie vplyvom tepla.

D5_Image 25_20230728_031845

Rolldoor skrine

Rolldoor skrine sú štýlovým a praktickým riešením pre úložný priestor. Aplikáciou frézovaného Polystonu Solid Surface získate jedinečný prvok do celého interiéru, ktorý bude pôsobiť jednoliatym štýlom. Frézovaný Polyston Solid Surface je ľahko tvarovateľný materiál, ktorý umožňuje vytvárať integrované úchytky a výrezy priamo do materiálu. To pridáva nielen estetickú hodnotu, ale aj praktické využitie, keďže dvere budú jednoducho ovládateľné.

 

Redizajn existujúceho nábytku 

Aj existujúcemu staršiemu nábytku môžete jednoducho priniesť nový život. Stačí ak materiál aplikujete na pôvodný nábytok a prinesiete nový dizajn modernosť jednoduchým spôsobom. Jednotlivé panely a prvky sa dajú u nás vytvoriť na mieru, čo je obrovskou výhodou.


TV panely

Ak uvažujete nad elegantným prekrytím steny za vašou televíziou, frézovaný Polyston Solid Surface je správna voľba. Jednoduchpu aplikáciou tak prekryjete nežiadúce káble alebo priestor, ktorý nepôsobí vkusným dojmom. TV panel vám vyrobíme na mieru podľa vašich rozmerov, čím sa zabezpečí dokonalé prekrytie do posledného milimetra.

Hill_blog
Dekoračné panely

Frézovaný Polyston Solid Surface môže jednoznačne vyniknúť ako dekoračný prvok celej realizácie. Vďaka schopnosti frézovania a tvarovania je možné vytvárať komplexné a unikátne dizajny, ktoré sa prispôsobia individuálnym potrebám klienta.

 

Podľahnite aj vy našej novinke a presvedčte sa o nových možnostiach dizajnu vo vašej realizácií snov. Môžete si vybrať z rôznych dekorov, odtieňov a reliéfov, ktoré dokážu dodať vašej realizácií výnimočný vzhľad a štýl.

S prémiovým materiálom frezovaným Polyston Solid Surface si okrem krásneho dizajnu podľa vašich predstáv volíte aj záruku kvality a nekonečno výnimočných vlastností, ktorými disponuje!

15_max


Presvedčte sa a kontaktujte nás na marketing@polyston.sk alebo na obchod2@polyston.sk.

vrátiť sa na zoznam noviniek