Nová Ocean Collection od Quartzforms


Nová kolekcia technického kameňa od Quartzforms Vás očarí svojím precíznym prevedením a inšpiráciou z hlbín samotného oceánu.

Ocean Collection skrýva moderné a nadčasové prevedenie, ktoré oživí priestor a pritiahne Vašu pozornosť dynamickým vzorom šumu oceánskych vĺn.

VIAC O TECHNICKOM KAMENI

Ocean Collection od Quartzforms prichádza so vzormi:


MIDNIGHT 

Je čierny, ultra tmavý vzor so svetlými žilkami, ktoré efektne vytvárajú kontrast.

Vzor je vhodný pre projekty inšpirované formálnou eleganciou, ideálne pre kontexty v klasickom alebo v modernejšom štýle.


ARCTIC 

 Biela farba tohto vzoru prináša do interiéru jedinečnú sviežosť. Zdobí ju elegantný vzor sivých žiliek, striedavo jemnejších alebo hrubších, ktoré priťahujú pozornosť podobne ako línie vytvárané vlnami na piesku. 


LAGOON

Svetlé pozadie vzoru Lagoon prelína pôsobivý vzor jemných sivozelených žiliek. Pripomína jemné mramory v klasickom štýle, ktorým sa dodáva dekoratívny, moderný nádych. Vzor je vhodné použiť na obloženie stien, podláh a akýchkoľvek iných povrchov v miestnostiach, čím do každého priestoru vnesie sviežosť, eleganciu a jedinečnosť.


REEF

Jemné žilky v tmavom čiernom odtieni sa striedajú so žilami v jemnej sivej farbe so zlatistým leskom. Vytvárajú rafinovanú štruktúru, ktorú prerušuje a skrášľuje perleťovo biele pozadie. Interpretácia prírodného kameňa evokujúca vzor klasického mramoru Breccia Capraia, ktorú môžu architekti a interiéroví dizajnéri použiť na zvýraznenie akéhokoľvek typu návrhu a urobiť ho jedinečným.


Inšpirujte sa novými vzormi, ktoré povznesú Vášu realizáciu na novú úroveň.

V prípade záujmu a viac informácií nás neváhajte kontaktovať

 

 

 

 

vrátiť sa na zoznam noviniek