Polyston prezentoval svoje materiály na výstave For Interior v Prahe

30. 09. 2018

Na pražskom výstavisku PVA Expo Praha sa v októbri roku 2018 konal už 10. medzinárodný veľtrh nábytku, interiéru a bytových doplnkov. Firma Polyston na ňom prezentovala materiály na výrobu pracovných dosiek, obkladov a barových pultov.

Veľkoformátové platne keramiky sme vystavovali v maximálnom formáte, z ktorého je možné vyrobiť produkty na mieru. Zo španielskej keramiky Neolith bola vyrobená aj celá kuchyňa s kuchynskými keramickými dvierkami. Kuchynská nika z umelého kameňa Polyston Solid Surface vo vzore Ultra White, bola vyrobená z viacerých dielov, kuchynského drezu a zásteny, ktoré boli spojené do jedného monolitného kusu bez viditeľných spojov.

Pracovnú keramickú dosku z našej výroby, ste mohli vidieť aj vo výstavnom stánku kuchynského štúdia Dot Kuchyne, ktoré navrhuje kuchyne od nemeckého výrobcu DanKüchen. Okrem tohto stánku, sa naše produkty stali súčasťou prezentácie prestížneho českého výrobcu interiérov - Hanák Nábytek, ktorý získal ocenenie TOP EXPO od odbornej poroty veľtrhu. Dodali sme im na mieru zhotovený keramický lepený drez a pracovnú dosku ostrova v štýlovom vzore sivej imitácie kameňa Zaha Stone.

vrátiť sa na zoznam noviniek