Zmení váš priestor na nepoznanie - frézovaný Polyston Solid Surface.

Čo je frézovaný Polyston Solid Surface?

Frézovaný Polyston Solid Surface je dizajnový materiál, ktorý sa vyznačuje svojou mimoriadnou estetikou a všestrannosťou. Jedným z významných rysov frézovaného Polystonu Solid Surface je možnosť frézovania a tvarovania do rôznych komplexných a kreatívnych foriem. Týmto spôsobom je možné vytvárať nábytok, obklady stien, kuchynské dvierka, obklady vane, a mnoho ďalších prvkov s pôsobivými tvarmi a detailmi.

358140193_763210682470642_1340516754767055797_n

Estetika a vizuálna príťažlivosť

Jedným z hlavných lákadiel frézovaného Polyston Solid Surface je jeho elegantný a jedinečný vzhľad. Povrch materiálu je prispôsobený vašim požiadavkám na mieru, čo dodáva priestorom moderný a sofistikovaný charakter. Okrem toho je možné frézovaný Polyston Solid Surface získavať v rôznych farebných odtieňoch a textúrach, čo umožňuje dizajnérom a architektom uplatniť svoju kreativitu a vytvoriť unikátne vizuálne efekty.

 

Všestrannosť a funkčnosť

Využitie frézovaného Polyston Solid Surface v interiéroch je takmer neobmedzené. Tento materiál môže byť aplikovaný v rôznych priestoroch vrátane kuchýň, kúpeľní, obývacích izieb, hotelových lobby, obchodných priestorov a mnoho ďalších. Medzi jeho hlavné výhody patrí:

  • Odolnosť voči škvrnám a poškodeniam: Materiál je odolný voči škvrnám, poškodeniam a chemickým látkam, čo z neho robí trvanlivú a dlhotrvajúcu voľbu.
  • Jedinečný Design: Vďaka schopnosti frézovania a tvarovania je možné vytvárať komplexné a unikátne dizajny, ktoré sa prispôsobia individuálnym potrebám klienta.
  • Vodotesnosť a antibakteriálnosť: Frézovaný Polyston Solid Surface  je vodotesný a antibakteriálny , čo z neho robí ideálny materiál pre kúpeľne a sprchové kúty.

358708233_763198692471841_5282125472936088263_n

Príklady využitia

  • Kuchynské dvierka
  • Kúpeľňové dvierka
  • Rolldoor skrine
  • Obklad kuchynského ostrova a pultov
  • Obklad TV steny a dekoračnej steny


Záver

Frézovaný Polyston Solid Surface prináša do sveta interiérového dizajnu a architektúry novú dimenziu v možnostiach vytvárania jedinečných a esteticky príťažlivých priestorov. Jeho všestrannosť, estetika a odolnosť voči rôznym vplyvom, robia z tohto materiálu ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú moderné a funkčné riešenia pre svoje interiérové projekty. 

 

VEDIEŤ VIAC O MATERIÁLI TU

vrátiť sa na zoznam noviniek