Cooking Surface Prime - Vaření budoucnosti

21. 06. 2023

OBJAVTE VARENIE BUDÚCNOSTI.

Jedným z najnovších pokrokov je vývoj Cooking Surface Prime - neviditeľnej technológie varenia. Mení spôsob, akým profesionálni kuchári, ale aj domáci gurmáni pripravujú delikátne jedlá. Prináša nový minimalistický dizajn kuchynských liniek a varných dosiek aj do rezidenčného prostredia.

cooking surface prime (1) 

Čo je Cooking Surface Prime?

Cooking Surface Prime je pokročilá technológia varenia, ktorá kombinuje prvky integrovaného indukčného a infračerveného ohrevu. Je to v podstate inteligentný sporák, ktorý ponúka kuchárom presnosť, efektivitu a kontrolu nad teplotou pri varení. Je to indukcia budúcnosti a dokonalá symbióza medzi technológiou a prírodným materiálom.

Ako funguje?

Proces indukcie nastáva, keď magnetické pole prichádza do kontaktu s varnou plochou, na ktorej sú umiestnené špeciálne kovové hrnce. Cooking Surface Prime je vybavený špeciálnymi senzormi a regulátormi, ktoré monitorujú teplotu na povrchu varného bodu a automaticky ju upravujú podľa potreby. Táto technológia umožňuje kuchárom prispôsobiť teplotu jednotlivých zón na varnej ploche podľa konkrétnych požiadaviek. Okrem toho je možné rýchlo meniť teplotu, čo umožňuje presnú kontrolu a reakciu na zmeny počas varenia.Technológia, ktorá podnecuje kreativitu a umožňuje maximálne využívanie priestoru.

abkstone_cooking_1

Výhody Cooking Surface Prime

  • ESTETICKY PRÍŤAŽLIVÝ DIZAJN - indukčný systém je úplne integrovaný pod kuchynskou doskou bez potreby rezania vysoko výkonných spekaných dosiek
  • BEZPEČNOSŤ - nemôžete sa popáliť, zahrievajú sa len železné recipienty; bez nich systém nefunguje a nespotrebováva energiu
  • ÚSPORA PEŇAZÍ - indukčný systém je vďaka svojej veľmi vysokej tepelnej účinnosti (viac ako dvojnásobnej v porovnaní s tradičným plynovým systémom) najlacnejším systémom varenia
  • MODERNÁ TECHNOLÓGIA - 6 úrovní výkonu, bezpečnostný systém, časovač, regulácia teploty (káblové diaľkové ovládanie/aplikácia)
  • JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE - používanie systému je veľmi intuitívne
  • HYGIENA A ČISTENIE - vďaka kompaktnému povrchu bez pórovitosti je kuchynská doska vysoko hygienická a ľahko sa čistí
  • MULTIFUNKČNOSŤ - keď sa kuchynská doska nepoužíva na varenie, môže sa používať na iné účely.

Skrytý indukčný systém Cooking Surface Prime zlepšuje estetiku kuchynskej dosky, ktorú možno bez problémov integrovať so všetkými ostatnými povrchmi. Vďaka širokej škále keramických platní si môžete vytvoriť atmosféru, ktorá plne odráža váš štýl. Od nadčasovej krásy mramoru, sa môžete rozhodnúť pre moderný kameň a drevo, až po jednofarebné alebo cementom či kovom inšpirované povrchy.

Pozrite si vzorkovník veľkoformátovej keramiky nášho certifikovaného dodávateľa Sapienstone TU.

Prečítajte si viac informácií o revolučnom systéme Cooking Surface Prime v našom katalógu TU.

 

vrátiť sa na zoznam noviniek